Novosti

OBAVIJEST o održavanju radionica za Mjeru 7- tip operacije 7.2.2. i Podmjeru 6.3.

 

Radionica za Mjeru 7 – tip operacije 7.2.2.
Pred raspisivanje natječaja za provedbu tipa operacije 7.2.2. – „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“, Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organiziraju info radionice za predstavnike JLS, konzultante i ostale zainteresirane, na kojima će se predstaviti ovaj tip operacije, postupak prijave, a u direktnom razgovoru s kolegama biti će prigode za raspraviti sve eventualne nepoznanice.

 

Radionice se održavaju u Zagrebu (24.10.), Splitu(25.10.), Rijeci(26.10.) i Osijeku(28.10.) pa se pozivaju svi zainteresirani  da se prijave, ovisno o mjestu na kojem će sudjelovati, putem POVEZNICE.

 

 

Radionica o mjeri 6.3.“Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”
Radionice su namijenjene korisnicima koji su aplicirali na prvi natječaj za navedenu podmjeru i kojima je izdana Odluka o dodjeli sredstava.

Cilj radionice je pružiti informacije i odgovore na pitanja koja se tiču same realizacije projekta, podnošenja Zahtjeva za isplatu te knjigovodstveno- poreznog aspekta.

 

Radionice će biti održane u 6 gradova, Bjelovaru, Rijeci, Osijeku, Splitu, Gospiću i Zagrebu. Na navedenu radionicu će biti ciljano pozivani korisnici mjere. Raspored i termin održavanja po gradovima, odnosno županijama, su dostupni OVDJE.