Novosti

Raspisan natječaj za udruge na području Općine Preko

Raspisan je natječaj za financiranje rada udruga u kulturi, sportu i socijalnoj skrbi koje djeluju na području Općine Preko.

Ukupan iznos predviđen za ovaj natječaj je 477 tisuća kuna.

Udruge na natječaj za 2017. godinu prijavljuju programe, projekte i manifestacije od interesa za opće dobro.

U sportu se financira poticanje i promicanje sporta, osiguravanje uvjeta za provođenje treninga, sportskih natjecanja i rekreacija građana.

U kulturi je predviđeno financiranje aktivnosti u promicanju nematerijalne i kulturne baštine, organizacije kulturnih manifestacija te izdavačke djelatnosti.

S područja koje s odnosi na zdravstvo i socijalnu skrb financirat će se aktivnosti sukladne prioritetima.

Na natječaj se mogu javiti udruge iz Domovinskog rata, kao i udruge koje se bave brigom o starijim osobama i provode palijativnu skrb, uključivo osobe s invaliditetom te djecu s teškoćama u razvoju.

 

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima u papirnatom obliku, a mogu se preuzeti na službenim mrežnim stranicama Općine Preko.

Prijave na natječaj zaprimaju se poštom ili osobnom dostavom u općinsku pisarnicu zaključno sa srijedom, 8. ožujka 2017. godine  na adresu:

Općina Preko, Trg hrvatske nezavisnosti 2, 23 273 Preko
„Javni natječaj za udruge – ne otvaraj”

Sva pitanja vezana uz ovaj javni natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: opcina-preko@zd.t-com.hr najkasnije 8 dana prije isteka roka za podnošenje prijave.

Tekst i detalje natječaja te obrasce možete pronaći OVDJE.