Službena mrežna stranica LAG-a Mareta
IZBORNIK

Sjedište LAG-a

Silba 412

23295 Silba, otok Silba

Područni ured Zadar

Špire Brusine 10/I,

23000 Zadar

Novosti

Poziv za prijavu projekata usmjerenih unapređenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici za 2017. godinu

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljuje Poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2017. godinu s pozicija Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Prihvatljivi prijavitelji na ovaj natječaj su:

  •  udruge koje su osnovane temeljem Zakona o udrugama (Narodne novine, broj 74/2014.) upisane u Registar udruga i Registar neprofitnih organizacija i udovoljavaju općim uvjetima Poziva (uključujući i društva Crvenog križa)
  • domovi socijalne skrbi i druge pravne osobe koje obavljaju djelatnost socijalne skrbi temeljem Zakona o socijalnoj skrbi

Ukupni iznos planiranih sredstava za projekte koji će se raspodijeliti najuspješnijim prijaviteljima koji prethodno udovolje propisanim uvjetima i kriterijima Poziva, iznosi 3.500.000,00 kn (trimilijunapetstotisućakuna).

Financijske podrške koje će se dodijeliti za provedbu projekata u sklopu ovoga Poziva su u iznosu od najmanje 30.000,00 kuna do najviše 80.000,00 kuna, a prijavitelji imaju pravo na ovaj Poziv prijaviti samo 1 (jedan) projekt koji se provodi na području Republike Hrvatske.

Rok za podnošenje prijava je  do 30. siječnja 2017. godine. 

Sva pitanja vezana uz ovaj Poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: udruge@mdomsp.hr zaključno do 16. siječnja 2017. godine.

Više informacija o samom Pozivu i Natječajnu dokumentaciju možete OVDJE.