Novosti

Natječaj za Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini

Europski socijalni fond
raspisuje natječaj za
Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini

Tip natječaja:

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) otvoren od 13.10.2016. do 12.12.2016.

Opći cilj:

Razvoj potencijala darovitih učenika u skladu s njihovim sklonostima, sposobnostima i interesima tj. jačanje kapaciteta odgojno-obrazovnih ustanova u području identifikacije i podrške obrazovanju darovitih učenika.

Potecijalni prijavitelji:

  • jedinice lokalne samouprave
  • jedinice regionalne (područne) samouprave
  • škole

Ukupni iznos operacije:

10.000.000,00 HRK

Minimalni iznos po projektu:

400.000,00 HRK

Maksimalni iznos po projektu:

1.000.000,00 HRK

 

POZIV NA INFORMATIVNE RADIONICE

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta sve zainteresirane poziva na informativne radionice u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini“ (Europski socijalni fond – Operativni program „ Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.).

Informativne radionice će se održati u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu, a namijenjene su potencijalnim prijaviteljima i partnerima u okviru ovog Poziva.

Cilj radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima Poziva te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i odabir projekata.
U obzir će se uzimati prijave pristigle do 21. listopada 2016. godine do ­­­­16.00 sati i to prema redoslijedu zaprimanja. Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će obaviješteni o rezultatima prijave najkasnije tri dana nakon roka zatvaranja prijava. Sudjelovanje na informativnim radionicama je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao osvježenja za kratke pauze i radne materijale.

Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac.

Tekst poziva i ostali dokumenti i obrasci vezani za natječaj i radionicu su dostupni OVDJE.