Novosti

J A V N I P O Z I V za prijavu programa i projekata udruga za dodjelu financijske potpore

J A V N I   P  O  Z  I  V

za prijavu programa i projekata udruga za dodjelu financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava Proračuna Zadarske županije za 2017. godinu na poziciji Upravnog  odjela za pravne i zajedničke poslove

Prijavitelji

  • Udruge koje su programski usmjerene na promicanje vrijednosti Domovinskog rata i antifašističke borbe te promicanje vrijednosti građanskih inicijativa, Ustavom zajamčenih ljudskih prava i temeljnih sloboda

 

Prioritetna područja aktivnosti

  • promicanje vrijednosti Domovinskog rata i antifašističke borbe,
  • promicanje vrijednosti građanskih inicijativa, Ustavom zajamčenih ljudskih prava i temeljnih sloboda

 

Iznos sredstava i uvjeti

Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 480.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 7.000,00 kuna, a najveći 70.000,00 kuna. Programi ili projekti mogu se financirati u cijelom ili u djelomično zatraženom iznosu, a prijavitelj može prijaviti jedan projekt, ali može biti partner na više projekata unutar prioritetnih područja Javnog poziva.

 

Rok i način podnošenja prijave

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Javnog poziva, a završava 15. veljače 2017. godine.

Prijava s potrebnom dokumentacijom dostavlja se u papirnatom obliku preporučeno poštom ili osobno predajom u pisarnici Zadarske županije na adresu:

 Zadarska županija

Božidara Petranovića 8

23 000 Zadar

 s  naznakom: Prijava za dodjelu financijske potpore udrugama s pozicije Upravnog  odjela za pravne i zajedničke poslove.

 

Sva dokumentacija, prijamni obrasci i informacije možete pronaći OVDJE.   

 Sva pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se postavljati isključivo elektroničkim putem najkasnije 5 dana prije isteka Javnog poziva, slanjem upita na adresu elektroničke pošte: ikic@zadarska-zupanija.hr.