Novosti

Besplatna edukacija članova i drugih zainteresiranih s područja LAG-a Mareta

Učilište Kalelarga – Ustanova za obrazovanje odraslih (Put Stanova 4, 23000 Zadar) na raspolaganju ima vaučere HZZ-a za besplatnu edukaciju članova i drugih zainteresiranih s područja LAG-a Mareta.

Trenutno ima 60 programa koje provodi putem vaučera.

 

Živimo u vremenu kada je cjeloživotno obrazovanje i doškolovanje postalo jako važno, osobito kad imamo vlastitu proizvodnju.

Vaučeri se mogu koristiti za edukaciju o ekološkoj proizvodnji ljekovitog bilja, ekološkoj proizvodnji voća ili povrća. Također radi boljeg brendiranja proizvoda može se pohađati i tečaj internetskog marketinga i brendiranja,  uz vaučer preko HZZ-a.

 

Svaki polaznik može besplatno koristiti jedan vaučer.

https://www.uciliste-kalelarga.hr/programi/poljoprivreda-prehrana-i-veterina/39

Vaučere mogu koristiti sve zaposlene i nezaposlene osobe kojima će se dodjelom vaučera osigurati stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

(Vaučere ne mogu koristiti učenici, studenti, ni umirovljenici)

Dolje na poveznici možete vidjeti dostupne vaučere, i javiti nam se za sve upite. Naravno, vi možete odabrati i neke druge tečajeve, ovisno o vašem interesu.

Sada se vrše upisi za jesenske tečajeve, te molimo zainteresirane da se što prije jave, radi predbilježbe.( Poželjno do 15.08.2024.)

Nakon predbilježbe, zainteresiranima će se proslijediti link za prijavu, preko sustava e-građani.

Na odobrenje se čeka oko 15 dana.

 

Nastava se odvija online/ uživo.

 

Za sve upite, molim javite se Senka Župan mag.prim.educ. na mob. 098 950 9602, ili tel. 023 315 366, te mail  info@uciliste-kalelarga.hr .